Drumul județean spre satul Roșieni din Mociu va fi asfaltat

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Drumul județean 161J, care pornește de la intersecția cu Drumul Național 16 și ajunge până în interiorul satului Roșieni din comuna Mociu, urmează să fie asfaltat.

Drumul județean spre localitatea clujeană Roșieni va fi asfaltat, au anunțat autoritățile județene. Lucrările de întreținere curentă și periodică vizează un sector de drum în lungime de peste 4 kilometri, mai exact de la km 0+000 până la km 4+300.

În această perioadă lucrările sunt în plină derulare, firma constructoare executând casete în vederea ranforsării și lărgirii căii de rulare, a anunțat Consiliul Județean Cluj.

Lucrările de intervenție pe drumul județean spre localitatea clujeană Roșieni sunt mai ample, așternerea stratului de asfalt fiind precedată de alte categorii de lucrări complementare precum: tratarea burdușirilor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, refacerea terasamentelor, acostamentelor, șanțurilor, podețelor și a zidurilor de sprijin, dar și așternerea unui strat suport de balast stabilizat. Pentru finalizarea completă a lucrărilor se vor realiza lucrări de marcaje și semnalizare rutieră, au precizat autoritățile județene.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x