EvenimenteŞtiri

Festivalul Neversea lansează campania „The green challenge”, pentru o ediție și mai verde în 2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Fanii festivalului pot ajuta la producția de energie verde pentru ediția Neversea de anul viitor și pot câștiga bilete la cea mai tare distracție a verii de la malul mării, în 2021.

Festivalul Neversea lansează campania „The Green Challenge”, pentru o ediție și mai verde, în 2021. Fanii pot participa la un concurs, prin care, alături de organizatorii celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și un grup privat din România, încurajează sustenabilitatea și se implică în protejarea mediului. Cei care se alătură campaniei pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul și pot câștiga bilete la Neversea 2021 și invitații la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre.

Fanii care participă la campania „The Green Challenge” au șansa să adopte o turbină eoliană și să contribuie cu propria energie și viziune verde la realizarea următoarei ediții a festivalului Neversea într-un mod sustenabil. Festivalul din 2021 va fi alimentat cu energie electrică verde, într-o proporție și mai mare decât în 2019, precum și de energia creativă verde a participanților săi.

Turbinele vor putea fi „adoptate” de către participanți, în cadrul „The Green Challenge”, și vor produce energie în cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care conține 240 de turbine eoliene și este întins pe o suprafață de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.

Pentru a intra in competiție, doritorii trebuie să acceseze aplicația Neversea, să intre în secțiunea „The Green Challenge”, să se înscrie și să răspundă la întrebarea „Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde și sustenabil?”, până pe 19 august.

Participanții care au idei și răspunsuri cât mai creative află pe 20 august dacă au trecut în etapa următoare, care constă în adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian. Cei care adoptă o eoliană pot intra zilnic în aplicația Neversea să verifice câtă energie a produs turbina adoptată de ei.

Tu produci energie verde, iar Neversea și grupul privat îți dau undă verde la distracție exclusivistă.

Pe 27 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare producție de energie, pe parcursul competiției, vor câștiga fiecare o invitație dublă la Neversea 2021 și o invitație dublă la petrecerea organizată pe velier, la Malul Mării Negre, cu toate cheltuielile asigurate și distracția pe măsură. Detalii pe www.neversea.com.

În 2019, parcul eolian, partener al festivalului Neversea, a găzduit o experiență muzicală istorică la nivel mondial: primul DJ care a mixat pe o turbină eoliană. Alex Parker, care a fost prezent și pe scena principală a festivalului Neversea în 2018, a pus muzică, timp de 5 ore, de la o înălțime de peste 100 de metri distanță de pământ, în cel mai mare parc eolian uscat din Europa.

În 2019, zona grupului privat din incinta festivalului Neversea a fost alimentată exclusiv cu energia regenerabilă produsă în parcul eolian din județul Constanța. Organizatorii Neversea își propun ca întreg festivalul să fie alimentat în viitor cu energie verde.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x