EvenimenteŞtiri

Turneul violonistului David Garrett a fost reprogramat pentru anul 2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Concertele artistului David Garrett, din cadrul turneului „Unlimited Live”, au fost amânate pentru 2021.

Din cauza pandemiei Covid-19 și a reglementărilor și restricțiilor ulterioare privind desfășurarea concertelor, turneul violonistului David Garrett, planificat inițial pentru toamna anului 2020, nu mai poate avea loc. Astfel, toate concertele artistului au fost programate pentru anul viitor, urmând a fi susținute în lunile septembrie și octombrie 2021.

Noile date pentru concertele rockstar-ului violonist din România, sunt:

● 26 octombrie 2021 pentru show-ul de la Sala Palatului din București;

● 29 octombrie 2021 pentru cel de la BT Arena din Cluj-Napoca.

Artistul promite să compenseze această întârziere cu două concerte fantastice în 2021:

„Am așteptat cu mare nerăbdare turneul mondial din toamna acestui an și îmi pare foarte rău că aceste concerte au fost reprogramate din cauza pandemiei Covid-19. Totuși, sunt bucuros că am găsit modalitatea de a stabili noile date pentru toamna anului 2021, deoarece sunt nerăbdător să mă reîntorc în minunata voastră țară, în România și să cânt pentru voi, dragilor. Aveți grijă de voi înșivă – sper să ne revedem fericiți și sănătoși, foarte, foarte curând!”

Biletele achiziționate pentru concertele din turneul violonistului David Garrett, de la București și Cluj-Napoca, își păstrează valabilitatea pentru noile date.

După ce a susținut concerte de succes în 14 țări, din Germania, țara sa natală, în locuri precum Italia, Polonia, Turcia și Israel, turneul violonistului David Garrett va continua, ducând spectaculoasele concerte crossover pe tot mapamondul, în cadrul turneului aniversar.

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor, violonistul rockstar îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Fie că vorbim de melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist va fascina încă o data publicul cu virtuozitatea sa unică.

Noul său show „Unlimited Live”, electrizant și intim în același timp, a uimit deja pentru 200.000 de fani în prima parte a turneului, în anul 2019.

Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului, un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an de zile. Prin acest concert, artistul creează o experiență cu adevărat uluitoare care taie răsuflarea spectatorilor, purtându-i pe aceștia în lumi îndepărtate, de la adânca mare albastră până la lună sau chiar într-o urmărire futuristică între mașini de mare viteză.

Nu se închide niciodată în anumite limite muzicale, de aceea, „Unlimited Live” nu este doar numele turneului mondial, ci și filozofia muzicală a artistului David Garrett, o pasiune pentru creativitate nelimitată.

Interpretările emoționante ale legendarelor compoziții rock „Purple Rain” sau „Smells Like Teen Spirit”, versiunile obsedant de frumoase ale melodiilor „Nothing Else Matters” sau „November Rain”, noile adaptări ale unor hit-uri precum „Viva la Vida” sau „Hey Judge”, precum și interpretări din muzica clasică cum ar fi „Simfonia a 5-a” a lui Beethoven sau „Clair de Lune” a lui Debussy au atras deja milioane de fani de pe toate continentele, fiind conectați cu muzica lui David Garrett.
În mai mult de un deceniu al carierei sale internaționale de crossover, violonistul s-a depășit pe el însuși din nou și din nou. Un Paganini printre starurile pop și un Jimi Hendrix printre violoniști, el este „The Devil’s Violonist” al timpurilor noastre, un superstar internațional care estompează barierele dintre Mozart și Metallica. Lăudat pentru pionieratul trend-ului crossover modern precum și pentru virtuozitatea sa excepțională, David este la fel de talentat în egală măsură, când interpretează cele mai complicate compoziții de muzică clasică alături cei mai faimoși dirijori și cele mai renumite orchestre din lume, precum și cântând cele mai mari hit-uri rock, pe stadioane. Admirat de milioane de fani din întreaga lume, artistul a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Acesta combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

Biletele pentru concertele marelui violonist David Garrett, ce vor avea loc pe 26 și 29 octombrie 2021, la Sala Palatului din București și la BT Arena din Cluj-Napoca, sunt disponibile online.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x