Filme noi și filme gratis fără cont, pe platforma online a TIFF

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Titluri noi, care au făcut carieră în festivaluri, vor fi disponibile pe platforma online a TIFF.

Filme noi, apreciate la festivalurile de film, vor putea fi văzute online, pe platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

● Paranoid Park – un adolescent și o crimă, frică și vinovăție și orașul american, așa cum numai Gus van Sant îl poate descrie în imagini. Puternic stilizat și cu o coloană sonoră de invidiat.
🏆 Cannes 2007, premiul special a celei de-a 60-a aniversare.

● Mysterious Skin, de Gregg Araki – un film bizar și emoționant despre urmările unui abuz din copilărie asupra a doi adolescenți jucați de Joseph Gordon-Levitt și Brady Corbet.
🏆În competiție la Veneția, 2004.

● Toto le Héros, de Jaco Van Dormael – o surprinzătoare și pe alocuri absurdă comedie despre un bărbat care decide, uitându-se înapoi, că viața sa n-a fost suficient de interesantă și crede că totul i se trage de la naștere, când ar fi fost schimbat din greșeală cu vecinul de vizavi.
🏆 Caméra d’Or, Cannes 1991.

● Dogtooth – una dintre cele mai bizare povești din istoria cinema-ului vine de la cineastul grec Yorgos Lanthimos: un cuplu își crește copiii exclusiv în interiorul zidurilor casei. Pentru ei, lumea de afară e o amenințare și un mister. 
🏆 Premiul Special al Juriului, Un Certain Regard, Cannes 2009.

● A Touch of Sin, o dramă impresionantă în patru părţi despre violenţa în China contemporană,inspirată de tragedii reale întâmplate în ultimii ani și semnată de unul dintre cei mai talentați și provocatori cineaști contemporani, Jia Zhang-ke.
🏆Premiul pentru scenariu la Cannes 2013.

● Ash is Purest White – regizat de același Jia Zhang-ke, e o poveste despre dragoste, deziluzie, putere și supraviețuire în lumea mafiei chineze. 
🏆 În competiție, Cannes 2018.

Detalii despre abonamentul TIFF Unlimited puteți găsi accesând următorul link.

Luna filmului Mec.

Până pe 16 septembrie, în parteneriat cu McDonald’s, organizatorii TIFF au anunțat Luna Filmului Mec, pentru a duce filmele de autor mai aproape de tineri, încurajând consumul unui alt tip de cinema. În fiecare săptămână, un film selectat de reprezentanții TIFF și McDonald’s poate fi vizionat gratuit pe TIFF Unlimited timp de 7 zile, fără a fi nevoie de cont, începând cu ziua de miercuri, ora 21:00.

Debutul acestui program a fost pe 19 august, cu documentarul polonez All These Sleepless Nights, de Michał Marczak.

Urmează filme noi și filme gratis fără cont, pe platforma online a TIFF:

  • din 26 august – Doar sfârșitul lumii/ It’s Only the End of the World, filmul lui Xavier Dolan cu Gaspard Ulliel, Marion Cotillard, Léa Seydoux și Vincent Cassel;
  • din 2 septembrie – O vară rock’en’roll/ Leto, de Kirill Serebrennikov (Cannes 2018);
  • din 9 septembrie – Trei amintiri din tinerețe/ Trois souvenirs de ma jeunesse, de Arnaud Desplechin (Trofeul César pentru regie, 2016).
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x