De interesŞtiri

Primari PSD pentru care organizația a cerut încetarea mandatului, după ce au trecut la PNL

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Mai mulți primari PSD au trecut în ultima perioadă la PNL, partid pe listele căruia vor participa la alegeri.

În urma deciziei de a trece la un alt partid înaintea alegerilor, mai mulți primari PSD riscă să rămână fără mandat, după ce organizația județeană a făcut o solicitare în acest sens.

Mai jos puteți vedea cine sunt cei vizați de această măsură, conform unui comunicat transmis de PSD Cluj.

„Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a înaintat astăzi către Instituția Prefectului Județului Cluj solicitarea de emitere a Ordinului de încetare de drept a mandatului de Primar, înainte de termen, prin pierderea calității de membru PSD ca urmare a înscrierii în alt partid politic și a depunerii candidaturii pentru funcția de primar din partea acelui partid politic, pentru următorii candidați la funcția de primar: Morar Costan (Municipiul Dej), Făgădar Nicolae (Com. Aiton), Cighir Ana (Com. Așchileu), Moldovan Ana Liliana (Com. Ceanu Mare), Rus Simon-Casian (Com. Cuzdrioara), Costea Gabriel-Victor (Com. Feleacu), Moncea Ioan (Com. Jichișu de Jos), Giurgiu Aurel (Com. Luna), Zelencz Roland-Tiberiu (Com. Mica), Oltean Dumitru (Com. Mintiu Gherlii), Ghic Viorel (Com. Mărișel), Fartan Ioan (Com. Sânmărtin), Fărgaciu Călin-Stelian (Com.Sândulești).

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a demonstrat fermitate în sancționarea traseismului politic, fenomen cu valențe negative asupra procesului democratic.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x