Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh vor produce Oscar® 2021

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh vor fi producătorii celei de-a 93-a ediții a Premiilor Oscar®.

Producătorul nominalizat la Premiile Emmy® – Jesse Collins, producătoarea nominalizată la Premiile Oscar® – Stacey Sher și cineastul premiat la Oscar – Steven Soderbergh vor produce cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscars®, a anunțat președintele Academiei Americane de Film, David Rubin.

“Viitoarea gală este ocazia perfectă pentru inovare și pentru a descoperi noi modalități de realizare a spectacolului. Aceasta este echipa de vis care se va adapta vremurilor,” au declarat președintele Academiei Americane de Film, David Rubin și CEO-ul Academiei Dawn Hudson. “Academia este încântată să lucreze cu ei, pentru a realiza un eveniment care să reflecte iubirea universală pentru film și felul în care ne conectează unii cu alții și ne distrează când avem mai mare nevoie.”

“Suntem încântați și înspăîmântați în același timp. Din cauza situației extraordinare în care suntem cu toții, avem ocazia să ne concentrăm pe filme și pe oamenii care le realizează în feluri noi, și sperăm să realizăm un show care să se SIMTĂ ca filmele pe care le iubim cu toții,” au spus Collins, Sher și Soderbergh.

“Jesse, Stacey și Steven sunt povestitorii ideali care să surpindă unicitatea acestui moment, să celebreze artiștii care se dedică poveștilor care fac față trecerii timpului,” a spus Craig Erwich, președintele Hulu Originals și ABC Entertainment. “Aducând împreună această echipă talentată de producători de film și televiziune, sunt încrezător că vom realiza un eveniment prestigios de care ne vom aminti peste ani.”

Collins a produs numeroase show-uri și evenimente, printre care Premiile Grammy ® și seriale de televiziune. A câștigat o nominalizare la Emmy, la cea de-a 61-a ediție, în 2019. Sher a câștigat o nominalizare la Oscar cu filmul “Django Unchained” în2012 și cu “Erin Brockovich” în 2000. Ea a produs sau a fost producător executiv pentru numeroase filme, printre care: “Pulp Fiction,” “The Hateful Eight,” “Contagion,” “Garden State,” “Man on the Moon,” “Out of Sight,” “Gattaca,” “Get Shorty” și “Reality Bites.” Soderbergh a câștigat un premiu pentru regie cu filmul “Traffic” în 2000 și a câștigat, în același an, o nominalizare pentru regia filmului “Erin Brockovich”. 

Gala de Decernare a Premiilor Oscar, ajunsă la cea de-a 93-a ediție, va avea loc duminică, 25 aprilie 2021 și va fi transmisă live de Televiziunea ABC în mai mult de 225 de țări din toată lumea.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 10.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x