EvenimenteŞtiri

Vama deschide Vama la apus și la răsărit, pe 23 și 24 aprilie

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Formația Vama anunță un concert eveniment pe 23 aprilie, care se va transmite live, online de pe plaja din Vama Veche.

Vama deschide Vama la apus și la răsărit, pe 23 și 24 aprilie. Mai precis, băieții vor susține două concerte, unul la apus, de la ora 20:00, și unul la răsărit, de la 6 dimineața, a doua zi.

“Undeva în Vamă, când bețivii dorm
Soarele răsare, ne vede împreună și parcă s-ar ascunde,
Dar nici el n-are somn…”

După festivalul digital Vamafest, care a ajuns via social media la peste un milion de români și după recenta lansare a noului lor single, Fuli Bon Bon, Vama revine în forță cu acest concept inedit care își propune să capteze prin muzica formației cele mai importante două momente din viața unei zile în Vamă: apusul și răsăritul. Momentele se vor deosebi și prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

Tudor Chirilă: ,,Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit. Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, Vama și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat. Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual.”

La ora acestui comunicat, situația epidemiologică și restricțiile aplicate evenimentelor în aer liber nu permit prezența fizică a publicului la concert. Eventualele schimbări vor fi anunțate ulterior.

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net de unde fanii pot achiziționa trei categorii de bilete: bilet la ambele concerte sau pot alege între apus și răsărit.

Componența trupei Vama este: Tudor Chirilă (voce), Eugen Caminschi (chitară), Gelu Ionescu (claviaturi), Lucian Clopo (tobe), Dan Lucian (bas).

Evenimentul este organizat de Agenția de Vise în parteneriat cu Kiss FM.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x