Distribuție de zile mari la Oscar® 2021; Starurile care vor urca pe scenă

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Producătorii ediției din acest an a Galei de decernare a Premiilor Oscar® au publicat numele starurilor care vor urca pe scenă duminică, în calitate de prezentatori.

Jesse Collins, Stacey Sher și Steven Soderbergh au anunțat pentru marea seară a cinematografiei o distribuție de zile mari. Prezentatorii celei de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar® (în ordine alfabetică) vor fi: Angela BassettHalle BerryBong Joon HoDon CheadleBryan CranstonLaura DernHarrison FordRegina KingMarlee MatlinRita MorenoJoaquin PhoenixBrad PittReese WitherspoonRenée Zellweger și Zendaya.

“Pentru a păstra abordarea de spectacol ca film am cooptat o distribuție de staruri cu adevărat spectaculoasă,” au declarat Collins, Sher și Soderbergh. “Este atâta strălucire în această distribuție încât s-ar putea să avem nevoie de ochelari de soare.”

Premiile Oscar® vor fi decernate duminică, 25 aprilie 2021, la Union Station Los Angeles și la Dolby Theatre® din Hollywood & Highland Center®, în Hollywood, Los Angeles, dar și în alte locații din lume, prin satelit. Gala va fi transmisă live de ABC Television Network. În lume, peste 225 de țări vor transmite live spectacolul cinematografiei.

Despre Academia Americană de Film.

Academia Americană de Film (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) este o comunitate globală ce reunește peste 10.000 dintre cei mai buni artiști, cineaști și realizatori de filme. Pe lângă celebrarea și recunoașterea excelenței în cinematografie prin intermediul premiilor Oscar, Academia sprijină și o paletă largă de inițiative ce promovează arta și știința în filme, inclusiv programe cu publicul, educaționale, și viitorul Muzeu al Academiei.

Adaptarea: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x