Donează sânge și mergi în acest an la festivalul UNTOLD

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Donează sânge și mergi în acest an la cel mai așteptat festival de muzică din Europa, UNTOLD.

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

Donează la caravana mobilă din 11 orașe ale țării și primești bilet gratuit pentru prima zi de UNTOLD 2021!

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 08:00 – 14:00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

• BUCURESTI: 17, 18 IULIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
• CONSTANȚA: 24, 25 IULIE, PLAJA NEVERSEA
• TÂRGU-MUREȘ: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIAȚA TINERETULUI
• SIBIU: 31 IULIE, 01 AUGUST, PIETONALUL MAGAZINULUI DUMBRAVA, PIAȚA MARE
• ORADEA: 7,8 AUGUST, PIAȚA UNIRII
• PLOIEȘTI: 14, 15 AUGUST, PALATUL CULTURII
• CRAIOVA: 14,15 AUGUST, PIAȚA MIHAI VITEAZUL
• IAȘI: 21, 22 AUGUST, IULIUS MALL
• TIMIȘOARA: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
• BRAȘOV: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
• CLUJ-NAPOCA: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Donează în centrele de transfuzii din țară și primești un voucher valoric de 10 euro la UNTOLD 2021.

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD: „Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți! „

Campania BLOOD NETWORK este realizată inclusiv cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie la Cluj-Napoca.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x