Artiști din patru țări vin la ediția a 6-a Cluj Blues Fest

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Artiști din patru țări vin la ediția a 6-a Cluj Blues Fest, în premieră open-air. Primele abonamente scoase la vânzare.

Festivalul internațional Cluj Blues Fest revine cu a șasea ediție, în perioada 17 – 18 septembrie. Sub mesajul deja tradițional al festivalului, #cometobluj, iubitorii de blues sunt așteptați în premieră la o ediție open air, într-o nouă locație, Zazen-Verde Urban (str. Frasinului nr. 41), vis-à-vis de ștrandul Sun din cartierul Grigorescu.

„La fel ca la precedentele ediții, ne dorim să ascultăm blues live, să promovăm acest gen muzical prin unicul festival de profil din județul Cluj. De aceea am anunțat nume importante românești, dar și două formații străine, cu componenți din SUA, Olanda și Danemarca. De asemenea vom propune o serie de activități conexe, prelegeri despre istoria blues-ului, de instrumente de blues, lansare unui cărți despre acest gen, proiecție de film despre blues pentru a înțelege mai bine acest gen musical apărut în SUA. Sperăm ca publicul să aibă parte, ca de obicei la Cluj Blues Fest de concerte memorabile cu muzicieni de calibru și instrumentiști buni”, a spus Tiberiu Fărcaș, director Cluj Blues Fest.

Organizatorii vor respecta legislația anti-COVID la data festivalului. Vom reveni cu informații în acest sens. Urmăriți site-ul www.clujbluesfest.ro și pagina de Facebook oficială: https://www.facebook.com/ClujBluesFestival.

Cluj Blues Fest este „fratele mai mare” al Cluj Folk Fest, primul festival indoor din România implementat cu succes în pandemie, în perioada 18 – 20 iunie 2021.

Line-up-ul ediției a 6-a Cluj Blues Fest

Marcian Petrescu & Trenul de Noapte (RO)
Foxy Lady Band (RO)
Quo Vadis (RO)
Leslie Wolf & The Groovemakers (RO)
The Blues OVERDRIVE (DEN)
Dede Priest with Johnny Clark’s Outlaws (USA/NL)

Primele 100 de abonamente Eary-Bird au fost puse în vânzare, la prețul de 120 lei, pe ambele zile. Cluj Blues Fest este organizat de Asociația Clujul Cultural.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x