Artiștii care vor urca, în luna iulie, pe scena Discoteca ‘80 Cluj 2022

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI, idoli ai muzicii anilor ’80, vor concerta live în 2 iulie 2022, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Discoteca ‘80.

Melodii precum ”Big Bamboo” – SARAGOSSA BAND, “Say You’ll Never” – LIAN ROSS, “Call me” – IVANA SPAGNA, “Hafanana” – AFRIC SIMONE, ”Lambada” – KAOMA, “Buona Sera ciao ciao” – MAURO sau “Balla Balla” – FRANCESCO NAPOLI au fost și sunt fredonate de milioane de oameni, iar în 2 iulie 2022 spectatorii de la Cluj vor avea ocazia să îi asculte live pe artiștii care au fascinat o lume întreagă la Discoteca ‘80.

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Show-ul este al cincilea dintr-o serie de evenimente pe care Backstage Production le organizează anual la Cluj.

La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani în orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Backstage Production dorește să le ofere spectatorilor de la Cluj spiritul și atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie. Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Despre artiștii editiei 2022 a Discoteca ‘80

SARAGOSSA BAND

Saragossa Band a devenit cunoscută în anul 1978, odată cu lansarea piesei „Big Bamboo“. Au urmat apoi melodii precum „Rasta Man“ și „Zabadak“ care au ocupat în scurt timp prima poziție în topurile muzicale din Germania. Următoarele piese, „Red Ginger“ și „Aiko Aiko“ au deținut și ele pozitii fruntașe în topuri, însă hitul pentru care trupa este îndrăgită și astăzi este „Agadou“.

sursa video: YouTube

LIAN ROSS

Lian Ross este o cântăreață și compozitoare europeană Hi-NRG/Eurodisco, cunoscută pentru hiturile sale celebre „Say You’ll Never”, „Fantasy”, „Scratch My Name” și „It’s Up To You”, hituri care i-au garantat un succes mondial și recunoaștere internațională până astăzi.

sursa video: YouTube

IVANA SPAGNA

Ivana Spagna, cunoscută și sub numele de Spagna, este o cântăreață și compozitoare de origine italiană. Primul ei single solo a fost „Easy Lady”, single cu care a înregistrat un succes imens în toată Europa. Apoi a urmat „Dance, Dance, Dance” în 1987 și „Call Me”, care a avut, de asemenea, parte de un succes uriaș. Primul ei album, „Dedicated to the Moon”, a fost lansat în același an și s-a vândut în peste 500.000 de exemplare.

sursa video: YouTube

AFRIC SIMONE

Afric Simone este un vocalist, muzician, artist de performanță, multi-instrumentist, dansator și animator mozambican. Acesta a intrat în topurile europene cu primul său hit, „Ramaya”, în 1975, care a fost urmat de o altă melodie foarte populară în toată Europa, „Hafanana”, lansată tot în același an.

sursa video: YouTube

KAOMA

Kaoma este o trupă francezo-braziliană înființată în anul 1988. Formația a cunoscut succesul un an mai târziu, 1989, cu celebrul cover “Lambada” care s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume, dar mai ales în Europa unde a ajuns pe locul 4 în UK Singles Charts.

sursa video: YouTube

MAURO

Mauro este un cântăreț italian cunoscut pentru melodiile lui în stilul Italo Disco. În a doua jumătate a anilor ‘80 a lansat mai multe melodii de succes care sunt ascultate și acum – „Lady Africa”, „Ole Ole” și, bineînțeles, hitul său principal – „Buona Sera Ciao Ciao” (1987). Acestea au răsunat în toate discotecile anilor ‘80 din Europa.

sursa video: YouTube

FRANCESCO NAPOLI

Solistul italian Francesco Napoli a devenit faimos prin lansarea melodiei ”Balla Balla”, cel mai mare hit al său, care s-a vândut în peste 12 milioane de copii în 44 de țări. Piesa a ajuns în top 5 American Billboard Charts. Apoi și-a continuat cariera cu alte hituri de Top Ten, ca: ”Lady Fantasy”, ”Marina Marina” cu foarte mare succes, mai ales în Spania, Italia, Franța, Austria, Suedia, România, Norvegia, Finlanda, Cehia și Ungaria.

sursa video: YouTube

Discoteca ‘80 Cluj, la a cincea ediție

Discoteca ’80 Cluj se va afla la a cincea ediție. În septembrie 2021, la cea de-a patra ediție a evenimentului, mii de oameni au dansat și s-au distrat timp de mai bine de 5 ore alături de Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption. În 2019, la a treia ediție, oameni veniți din întreaga țară și din străinătate s-au bucurat de concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În septembrie 2018, la a doua ediție, spectatorii s-au simțit extraordinar la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox, iar în 2017, într-o Polivalentă plina-ochi ca de fiecare dată, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Concertul Boney M @ Discoteca ‘80 Cluj 2021

sursa video: YouTube

Mai multe informații despre concertul Discoteca ‘80 Cluj pot fi aflate de pe website-ul oficial discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook – facebook.com/Discoteca80Cluj. Biletele se pot cumpăra în format electronic pe discoteca80.ro și iabilet.ro, și în format fizic din magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura Vodafone sau Orange, sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Accesul minorilor sub 2 ani este interzis, iar pentru cei între 2-18 ani se face doar cu bilet valid și împreună cu un însoțitor adult. Nu recomandăm participarea la eveniment a copiilor mai mici de 14 ani.

Show-ul de peste 5 ore este organizat de Backstage Production.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x