EvenimenteŞtiri

Cluj Folk Fest 2022, pe ultima sută de metri; organizatorii au pus în vânzare bilete de o zi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cluj Folk Fest 2022, pe ultima sută de metri! Organizatorii au pus în vânzare biletele de o zi, prezintă afișul final, iar concurenți din toată țara vin la Concursul de Talente.

Ediția a doua a Cluj Folk Fest se află pe ultima sută de metri, iar organizatorii au pus în vânzare biletele de o zi pentru festivalul care va avea loc în perioada 2 – 4 iunie 2022, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Pasionații de folk își vor putea achiziționa bilete de o zi, la prețuri între 65 și 100 lei.

Și abonamentele pentru cele trei zile de festival sunt disponibile în continuare prin intermediul partenerului de ticketing, Ambilet.ro, iar acestea pot fi achiziționate accesând următorul link: .

Artiștii care vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

● Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Nicu Alifantis și Răzvan Mirică, Narcisa Suciu, Emeric Imre, Ada Milea, Alina Manole, Zoia Alecu, Radu Pietreanu, Mircea Bodolan, Sorin Minghiat, Ovidiu Miăilescu, Adrian Bezna, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu, Cătălin Stepa și Ionuț Mangu.

● Prezentatorul Cluj folk Fest este Cristi Dumitrașcu, realizatorul emisiunii ”Folk bun” de la radio Rock Fm.

● De asemenea, înscrierile pentru Concursul Național de Talente s-au încheiat și vor sosi la Cluj-Napoca folkiști din toată țara pentru a participa la acesta în prima seară de festival, pe 2 iunie. Concurenții care vor câștiga Premiul Juriului și Premiul Publicului vor avea șansa să cânte pe 3 iunie pe scena acestei ediții de festival.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor, numărul
de locuri fiind limitat (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Cluj Folk Fest este organizat de Asociația Clujul Cultural și AGO Proiect.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x