EvenimenteŞtiri

Tony Esposito, Los Locos, Sonia Mosca, AlenClay David și Nelu Nicoară, la Cluj-Napoca

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Artiștii Tony Esposito, Los Locos, Sonia Mosca, AlenClay David și Nelu Nicoară, în premieră pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca

Săptămâna aceasta, Casa de Cultură a Studenților din Cluj își redeschide porțile și devine gazda unuia dintre cele mai așteptate show-uri pe ritmuri latino. Cu un format de succes prezentat pe toate continentele, spectacolul va fi pus în scenă joia aceasta, 9 iunie, începând cu ora 19:30.

Cele mai îndrăgite refrene din muzica de colecție a anilor ‘70-’90 precum „El Meneaito”, „Macarena”, Kalimba de Luna”, „El tic, tic, tac” sau „La Mamba” se vor auzi LIVE în interpretarea artiștilor internaționali Los Locos și Toni Esposito prezenți pentru prima dată pe o scenă din Cluj.
De asemenea, artista de origine italiană, Sonia Mosca – finalista ediției X-Factor 2020, din echipa Deliei, care a cucerit jurații și publicul cu vocea sa impresionantă va completa atmosfera serii cu momente muzicale fascinante alături de artiștii români AlenClay David și Nelu Nicoară unul dintre cei mai populari soliști ai momentului.

Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00.

Biletele pentru spectacolul ce va avea loc joia aceasta, pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților, zilnic între orele 12:00 – 18:00, din librăriile Cărturești sau online de pe Entertix.ro, Myticket.ro și Eventim.ro.
Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat.V- 90 lei, Cat.IV – 115 lei, Cat.III – 145 lei, Cat.II – 155 lei și Cat.I – 165 lei.

Eveniment organizat de Mira Due cu sprijinul Matrimoniale Mira, Ziarul Piața, Orizont TV.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x