De interesŞtiri

Autobuzul M41 s-a defectat din nou duminică, la ultima cursă spre Apahida

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Duminică seara, în jurul orei 22:50, autobuzul M41, care circula spre Apahida, s-a defectat în Sânnicoara. Aceasta era ultimă cursă a zilei și avea traseu până la Câmpenești. După ce a oprit într-o stație din localitate, autobuzul nu a mai pornit. Șoferul a încercat în mai multe rânduri să reia călătoria dar fără succes. Un alt autobuz a ajuns în aproximativ 30 de minute și i-a preluat pe călători.

Acest tip de incident a mai avut loc în Apahida.

Incidentul de duminică seara nu a fost singurul de acest gen pe ruta Cluj-Napoca – Apahida. Oamenii din autobuz, majoritatea navetiști, s-au plâns de faptul că pe acest traseu sunt puse în circulație rable. După spusele lor, autobuzul era unul cu probleme, pentru că s-a mai defectat pe drum de două sau de trei ori în trecut. Acest incident neplăcut a fost cu atât mai stresant pentru pasageri cu cât era o oră târzie și în zonă nu există alte mijloace de transport.

Nu este pentru prima dată când la Apahida circulă autobuze cu probleme. În urmă cu câțiva ani scriam despre autobuzele din care ieșea fum sau la care sistemul electric se oprea și nu mai putea fi pornit.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x