Alexandra Stan, cap de afiș la „Zilele Comunei Apahida”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Sâmbătă, 20 august, Alexandra Stan va concerta la Apahida.

Evenimentul „Zilele comunei Apahida”, ajuns la cea de-a noua ediție, va avea loc în acest weekend pe platoul sălii de sport din localitate. Concertele vor începe în prima zi la ora 18:30. Pe scenă vor urca Alexandra Stan, Andrada & City Dust, La La Love, Alexandra Lăcătuș, Alexandra Gherman, Cecilia Șerban, Alexandra Maria Colceru, Sara Costea, Daria Olar.

Duminică, spectacolele vor începe la ora 14:00. În mod tradițional, la „Zilele Comunei Apahida”, cea de-a doua zi este dedicată muzicii populare. O întreagă pleiadă de artiști vor aduce jocul și voia bună la Apahida. Cap de afiș la ziua dedicată tradiționalului este Ionuț Fulea și grupul instrumental „Codru de România”.

În afară de concerte, cei care vor participa la eveniment vor putea savura mici și bere din prima zi, și, dacă tradiția se respectă, tocană de oaie și balmoș duminică. De asemenea, un parc de distracții în miniatură a fost amplasat în curtea școlii din comună.

Mesajul postat pe site-ul Primăriei Apahida

Vă invităm, cu mic cu mare, la ediția a IX-a a Zilelor Comunei Apahida

În perioada 20 – 21 august 2022, pe platoul Sălii de Sport din Apahida, vom avea activități pentru toată lumea, multe surprize, muzică și voie bună.
Vă așteptăm cu drag!
Primarul comunei Apahida,
Grigore Fati

„Zilele comunei Apahida” vor avea loc în perioada 20 – 21 august, pe platoul sălii de sport din localitate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x