Evenimente

Concert Chris Norman, vocea trupei Smokie, la Cluj

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Chris Norman, solistul trupei Smokie, va concerta la Cluj-Napoca joi, 15 iunie.

Chris Norman, vocea inconfundabilă a celebrei trupe din anii ’70, Smokie, revine în România și va susține un show plin de amintiri, pe 15 iunie 2023, la BT Arena din Cluj Napoca.

Chris Norman a devenit celebru în anii ’70, fiind primul solist al formației Smokie. Albumul de debut, „Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, „If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No 1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum „Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, „I’ll Meet You At Midnight”, „Needles And Pins” sau „Living Next Door To Alice”.

sursa video: YouTube

Anii ’80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, „Midnight Lady”.

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. Anii ’80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, „Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum „Some Hearts Are Diamonds”, „Fearless Hearts” sau „Broken Heroes”.

În decembrie 2021, a revenit cu albumul „Just A Man”, pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten – Mike Chapman.

Bilete concert Chris Norman la Cluj-Napoca

  • VIP – 500 lei
  • Categoria 1 – 400 lei
  • Categoria 2 – 300 lei
  • Categoria 3 – 200 lei
  • Categoria 4 – 150 lei
  • Categoria 5 – 100 lei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x