De interesEvenimenteLifestyleŞtiri

O seară cu Geoffrey Rush, la TIFF 2023

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vineri, 16 iunie, Geoffrey Rush va participa la proiecția filmului Strălucire, în cadrul TIFF 2023. 

Invitat special al TIFF.22, Geoffrey Rush și-a anunțat deja prezența la proiecția filmului care i-a adus Premiul Oscar: Strălucire (Shine, r. Scott Hicks, 1996). Acesta va putea fi urmărit vineri, 16 iunie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților. Actorul australian va fi în sală de la începutul proiecției, iar la final va răspunde întrebărilor din public.

Strălucire spune povestea lui David Helfgott, un pianist atins de geniu care suferă o cădere nervoasă devastatoare, dar reușește să se salveze.

„Nu există jumătăți de măsură în memorabila interpretare a lui Rush în Strălucire. Helfgott e genul de personaj pe care nu-l poți portretiza just decât dacă-i intri complet pe sub piele.” The Guardian

Cariera de peste 40 de ani a actorului australian cuprinde roluri în câteva dintre cele mai premiate filme ale ultimelor decenii, dar și în seria fantasy Pirații din Caraibe. Geoffrey Rush va fi omagiat la Cluj-Napoca cu Premiul pentru Întreaga Activitate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Lucia (After Lucia, 2012), Cronic (Chronic, 2015) și Fiica lui April (Aprils Daughter, 2017), și câștigător al Leului de Argint la Veneția pentru terifiantul Noua ordine (New Order, 2020), mexicanul Michel […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x