Uncategorized

Smida Jazz Festival anunță lineup-ul complet 2023

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

● 18 nume – muzicieni, instrumentiști și DJ din Europa și America Latină constituie lineup-ul Smida Jazz 2023, pentru un public cu gusturi muzicale emancipate.
● Două scene în Munții Apuseni, una pentru concertele live și a doua pentru DJs sets și party și zeci de activități de zi.
● Campingul de festival, cu toate utilitățile, situat la cea mai înaltă altitudine.
● Festival pet friendly.

Smida Jazz 2023 lansează lineup-ul complet al ediției 2023. Festivalul va avea loc între 18 – 20 august, în satul Smida, jud. Cluj, în Parcul Natural Apuseni.

Festival de nișă, Smida Jazz este singurul ce promovează jazzul contemporan, gen dedicat experimentelor, colaborărilor neașteptate și inovației în muzică.

Iubitorii Smida Jazz îi vor vedea în concerte live de neuitat pe Oceanvs Orientalis & Ilhan Ersahin, francezii de la Guillaume Perret – Simplify, talentatul saxofonist norvegian Håkon Kornstad, multi-disciplinara Lara Jones din Marea Britanie, danezii Girls in Airports, Norzeatic & Qinta Spartă și multi alții – detalii pe site-ul festivalului.
Un lineup care aduce împreună sensibilități europene, din Orient și America Latină, talente muzicale curajoase, care explorează texturi sonore departe de noise-ul mainstream.

Smida Jazz pregătește pentru ediția din acest an și un lineup de speakeri pentru zona Grow.

Muzica se îmbină cu natura de la Smida, oferind participanților trei zile de calm și relaxare. Organizatorii promit că de la Smida te întorci încărcat de energie, aer curat, inspirație și descoperiri muzicale.

Smida Jazz pregătește pentru ediția din acest an și un lineup de speakeri pentru zona Grow – în care vor fi abordate teme și subiecte de actualitate precum și activități menite să inspire.

Copiii de până în 14 ani pot participa gratuit la festival, însoțiți de un adult.

Noutăți ediție pot fi consultate pe site-ul festivalului.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x