EvenimenteŞtiri

Cluj Folk Fest 2023, în weekend la Camping Colina

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vineri, 8 septembrie, începe cea de-a treia ediție a festivalului de folk Cluj folk fest.

Artiștii care vor urca pe scena ediției 2023 a Cluj folk fest, de la Camping Colina, la căpătul cartierul Mănăștur, spre Făget, sunt: Teodora Iacob și Whites Notes (Cluj-Napoca), Daniel Făt, Semnal M (variantă acustică), trupa Sunt un frate tînăr (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici) cu un show in memoriam Florian Pittiș cu hiturile Pasărea Colibri și renumitul folkist Florin Chilian, toți în 8 septembrie.

În 9 septembrie vor concerta Ana Maria Ivan (câștigătoarea Concursului Național de Talente de la Cluj Folk Fest 2022), Zoltan Butuc, clujeanul Adrian Sărmășan, folkistul veteran Cristian Buică și renumitul Dinu Olărașu.

Concurs Național de Talente și Folk Talks la ediția de anul acesta a „Cluj folk fest”.

Pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în a doua zi de festival, pe 9 septembrie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena ediției viitoare Cluj Folk Fest.

Festivalul propune o serie de discuții intitulate Folk Talks cu invitați ai festivalului și diverse activități de tip camping.

Abonamentele pot fi achiziționate prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://shorturl.at/tABEG

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate). Pentru rezervare, adresa de email: clujfolkfest@gmail.com.

DESPRE Cluj folk Fest

Cluj Folk Fest este un festival înființat acum trei ani de doi clujeni pasionați de folk cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți și a organizat un Concurs Național de Talente, lucru care va continua și în acest an.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x