EvenimenteŞtiri

Cluj Folk Fest, o nouă ediție plină de surprize plăcute

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vineri, 8 septembrie, a început festivalul de folk de la Cluj. Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul se desfășoară anul acesta în aer liber, la Camping Colina.

Pentru iubitorii muzicii folk, și nu numai, prima seară a fost una excepțională. Pe scena Cluj Folk Fest 2023 au urcat artiști care nu mai au nevoie de nicio prezentare, artiști de renume care și-au pus amprenta asupra muzicii autohtone. Florin Chilian și Semnal M au făcut show-uri memorabile. Artiștii fie au creat bună dispoziție, fie i-au aruncat pe spectatori în nostalgie. Muzica live a creat o atmosferă de neuitat, la care a contribuit și locația în care are loc evenimentul.

Cluj Folk Fest este și de data aceasta peste așteptări.

Evenimentul a depășit la fiecare ediție așteptările. Din declarațiile unei domnișoare prezentă pentru prima dată la Cluj Folk Fest, tot ceea ce s-a întâmplat în prima zi a fost peste așteptări. La fel a fost și la primele două ediții, în care artiștii invitați, mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, au demonstrat foarte mult talent, inteligență și simțul umorului.

Florin Chilian și Ștefan Boldijar, iubiți și aclamați de public.

Seara a atins momentul de maximă sensibilitate la momentul lui Florin Chilian. Vocea lui inconfundabilă, care sună chiar mai bine live, știe să dea viață celor două piese extraordinare: „Zece” și „Chiar dacă”. La finalul primei zile, Semnal M au readus pe scenă hiturile nemuritoare: „Spune-mi cine ești”, „Bal la Apahida” sau „La fereastra ta”. Oamenii din public au cântat și la un moment dat s-a făcut chiar și o horă în fața scenei.

Sâmbătă, 9 septembrie, iubitorii de folk sunt așteptați din nou la spectacole și discuții.

Pădurile dese de brazi înconjoară zona festivalului. Curtea campingului este presărată pe ici pe colo cu scaune, mese înalte dar și o zonă mai retrasă, unde seara se aprinde un foc de tabără. În prima zi vremea a ținut cu organizatorii, ziua fiind cald, iar seara răcoros și plăcut.

Urmează o nouă zi cu muzică folk de cea mai bună calitate, interpretată de artiști talentați.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] se vor aduna. Participanții se vor putea bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. Stage (Greatest Of All Time), Massif x Nuba […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x