EvenimenteŞtiri

Massif muntos în festival

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Brașov găzduiește între 14-17 martie unul dintre cele mai noi evenimente, festivalul Massif.

Aflat la cea de-a doua ediție, Massif îi întâmpină pe iubitorii de muzică și experiențe de festival în vârf de munte. Locația aleasă de organizatori este inedită. Pentru a ajunge aici, participanții trebuie să se aventureze pe serpentinele abrupte croite prin munte, înconjurate de păduri. Vremea prielnică pentru excursii de anul acesta, și drumul bun care urcă din Brașov spre Poiană, fac din călătoria spre festival o ocazie excelentă de a face cunoștință cu zona.

Muzica se aude până departe în Poiana Brașov. Odată intrat în festival, scena principală iese în evidență prin design. De la prima vedere se poate ghici ușor că Massif este fratele mai mic al Untold. Lupul este personajul principal în decorul main stage de la ediția din 2024. Acolo, DJ renumiți mixează iar grupurile de participanți se pozează. În partea stângă se întind căsuțe mici, cu firmă luminoasă, care oferă tot soiul de băuturi și bunătăți. Majoritatea foarte tineri, vânzătorii așteaptă mușteriii cu zâmbetul pe buze. La tot pasul sunt domnișoare machiate puternic, care te întreabă dacă ești fumător. Deja se poate observa că există oportunitatea unor discuții interesante și pentru cei care vin singuri.

Prețurile la băuturi variază de la 14 lei un suc, la 20 de lei un pahar de vin, sau cocktailuri la 30, 40 de lei. Și la mâncare prețurile sunt de festival, iar alegerile care se pot face sunt numeroase. Există și o zonă special amenajată, cu mese și scaune, în partea dreaptă a scenei, unde se pot savura bunătățile cumpărate.

Distracțiile din festival se țin lanț, într-un perimetru care poate fi parcurs rapid.

Avantajul Massif este că poate fi parcurs rapid, și distracțiile pot fi încercate fără deplasări prea lungi. La fel ca orice festival care se respectă, tot felul de aranjamente luminoase pot fi admirate la ceas de seară. Doritorii pot beneficia de machiaj de festival în locul special amenajat. Scenele mai mici oferă distracții pentru toate gusturile. Nu lipsesc nici corturile în care se pot face poze și se pot primi cadouri.

Zona VIP este decorată predominant în negru. La primele ore ale serii, locul arată foarte cald și primitor, în ciuda frigului de afară. Frapierele sunt pregătite pentru oaspeți. Scaunele decorate cu blană albă și torțele aprinse din loc în loc încălzesc atmosfera.

La Brașov distracția continuă și mâine. Duminică, 17 martie, la Massif va concerta Erika Isac, cea care a născut aprinse controverse, după lansarea piesei Macarena. Ea va putea fi ascultată la scena G.O.A.T.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Massif muntos în festival […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x