EvenimenteŞtiri

Mare aglomerație în ultima zi la Massif, la concertul susținut de Erika Isac

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Surpriza celei de-a doua ediții a festivalului Massif a fost celebra și controversata Erika Isac.

Din momentul în care piesa Macarena a fost lansată, popularitatea artistei Erika Isac a crescut vertiginos. Versurile piesei au dus la numeroase dezbateri în spațiul public, în special legate de limbajul vulgar folosit pe alocuri. Pentru a transmite mesajul piesei, artista spune lucrurilor pe nume. Acest fapt se pare că a lezat sensibilitățile unor cetățeni, care fie s-au simțit cu musca pe căciulă și au încercat să-și apere comportamentul, fie vor doar să se audă în continuare pe la emisiuni, cum dau lecții femeilor despre cum ar trebui să vorbească și să se poarte în societate. Pentru cei care nu sunt la curent cu fenomenul, discuțiile aprinse au avut loc și din cauza faptului că versuri mult mai vulgare și chiar violente, cântate de bărbați, nu au stârnit asemenea reacții și discuții în spațiul public.

Având în vedere succesul meteoric produs recent, artista a fost invitată să cânte pentru fanii adunați la Poiana Brașov, la încheierea programului anunțat inițial.

Erika și dansatoarele ei au fost extrem de apreciate de public.

Scena G.O.A.T. a fost arhiplină la concertul susținut de Erika Isac în ultima zi la Massif. Ea a venit la festival însoțită de patru dansatoare. Foarte energice, îmbrăcate în negru, ele au susținut vizual show-ul.

La toate piesele, oameni din public au fredonat alături de artistă, semn că piesele ei sunt deja foarte populare. Astfel, „Tupeista”, „Regreți”, „Macarena” dar și „Femei în Parlament”, au sunat foarte bine acompaniate de public.

Massif s-a încheiat duminică seara. Festivalul s-a întins pe durata a patru zile, în perioada 14-17 martie.

Scris de: Alieta Pojar

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Mare aglomerație în ultima zi la Massif, la concertul susținut de Erika Isac […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x