Ştiri

Demarează achiziţia publică de servicii cadastrale pentru lucrări ce urmează în Cluj-Napoca şi Apahida

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

În vederea extinderii noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, de la 2.100 la 3.500 de metri, Consiliul Judeţean Cluj va expropria 140 de parcele din zona Aeroportului clujean – Someşul Mic situate pe raza localităţilor Cluj-Napoca şi Apahida.

Înainte de realizarea acestei operaţiuni, trebuie întocmite documentaţiile cadastrele ale imobilelor cuprinse pe tronsoanele vizate.

În acest sens, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a aprobat vineri, 12 august 2016, demararea achiziţiei publice de servicii cadastrale pentru lucrarea de utilitate publică „Amenajarea râului Someşul Mic în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj”. Firma care va obţine contractul va trebui să întocmească documentaţiile cadastrele ale respectivelor imobile cuprinse în prima jumătate a Tronsonului II, precum şi în Tronsoanele I şi V integral. Obiectivul exprimat este finalizarea lucrările cadastrale în 90 de zile.

În ceea ce priveşte celelalte tronsoane, respectiv cea de-a doua jumătate a Tronsonului II, precum şi Tronsoanele III şi IV integral, sarcina întocmirii documentaţiilor cadastrale revine Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa, instituţie care a început, la rândul ei, demersurile în acest sens.

Valoarea estimată a serviciilor cadastrale pentru lucrarea de utilitate publică „Amenajarea râului Someşul Mic în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj” este de 150.000 lei la care se adaugă TVA, anunţă Consiliul Judeţean Cluj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x